До дня кухаря

20 октября 2020

Червоноградський професійний гірничо –  будівельний ліцей

від дня заснування здійснює підготовку кваліфікованих робітників

у сфері  обслуговування  громадського харчування

20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято, яке було засноване конгресом Всесвітньої асоціації кулінирних співтовариств у 2004 р.

Цьогоріч 42 дівчат та юнаків поповнили ряди учнів першого курсу, які здобувають професію кухар.

Зустріч першокурсників, майбутніх кухарів, їх наставників з головним директором ПП «Редакція газети «Новини Прибужжя» М.Я.Кречківською.

Лекцію «Стародавня українська кухня» проводить викладач спецдисциплін Г.І.Химко

 Стародавня українська кухня – приклад споживання здорової їжі, до якого все більше повертаються сучасники. Приготування їжі — унікальний процес.

Виробниче навчання з теми: «Технологія приготування пісочного тіста і виробів з нього.», майстер в.н.Кічула О.С. з учнями групи № 47-48 «Кухар.Кондитер»

Готувати десерти — означає дарувати людям радість і робити їх трішки щасливішими. 

                

Виробниче навчання у групі  № 39-40 «Кухар.Кондитер» з теми: « », майстер в.н.Стецюра Н.Р.

Приготувати рибу — це справжнє мистецтво: акуратно зняти шкірку, відокремити філе від кісток, подрібнити і приготувати смачну страву.