До дня кухаря
Червоноградський професійний гірничо – будівельний ліцей
від дня заснування здійснює підготовку кваліфікованих робітників
у сфері обслуговування громадського харчування
20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято, яке було засноване конгресом Всесвітньої асоціації кулінирних співтовариств у 2004 р.
Цьогоріч 42 дівчат та юнаків поповнили ряди учнів першого курсу, які здобувають професію кухар.
Зустріч першокурсників, майбутніх кухарів, їх наставників з головним директором ПП «Редакція газети «Новини Прибужжя» М.Я.Кречківською.
Лекцію «Стародавня українська кухня» проводить викладач спецдисциплін Г.І.Химко
Стародавня українська кухня – приклад споживання здорової їжі, до якого все більше повертаються сучасники. Приготування їжі – унікальний процес.
Виробниче навчання з теми: «Технологія приготування пісочного тіста і виробів з нього.», майстер в.н.Кічула О.С. з учнями групи № 47-48 «Кухар.Кондитер»
Готувати десерти – означає дарувати людям радість і робити їх трішки щасливішими.
Виробниче навчання у групі № 39-40 «Кухар.Кондитер» з теми: « », майстер в.н.Стецюра Н.Р.
Приготувати рибу – це справжнє мистецтво: акуратно зняти шкірку, відокремити філе від кісток, подрібнити і приготувати смачну страву.